Estudi de programació i serveis informàtics

Qui sóc

perfil

El meu nom és Roger Pàmies i Fabra, visc i sóc de Valls. M’he format a la Universitat Rovira i Virgili en Enginyeria Tècnica Informàtica de Gestió i a la Universitat Oberta de Catalunya amb el Màster de Programari Lliure.

Sóc un usuari actiu de sistemes GNU/Linux i de tot tipus de programari lliure. Com a programador he creat alguns projectes a la comunitat de WordPress i app’s Android publicades sota la llicència GNU/GPL. Participo activament en el col·lectiu HackLabValls, fent difusió i formació d’eines i sistemes lliures.

En el terreny professional, disposo de més de 6 anys d’experiència en la programació; especialitzat en la creació d’aplicacions multiplataforma i sistemes a mida per a empreses i particulars, en desenvolupament i disseny web, en aplicacions per a dispositius mòbils Android, i manteniment i configuració de sistemes GNU/Linux.

Després de treballar durant 3 anys en el sector privat, decideixo engegar el meu propi projecte laboral i oferir diversos serveis informàtics sempre entorn al Programari Lliure. Així doncs, a finals de 2011 começa Studi7.

Contacte

Studi7
Roger Pàmies i Fabra
C/Miralbosc 5, 4rt 2ª, Valls
Tel:(+34) 630 407 226
Correu electrònic
info@studi7.com
A les xarxes socials