Estudi de programació i serveis informàtics

Avís Legal

STUDI7, és una societat inscrita al Registre Mercantil de Tarragona amb:

NIF Z-47767587.

C/ Girona, nº7 43800 Valls – Tarragona

Telèfon +34 630 40 72 26

E-mail: info[arrova]studi7.com

Condicions generals d’ús:

L’usuari accedeix voluntariament a aquesta pàgina web. Això implica que la utilitzarà segons el present avís legal i les condicions particulars d’alguns serveis, la llei, la moral, la bona fe i/o les bones costums. La utilització d’aquesta pàgina web suposa la acceptació d’aquest avís legal. STUDI7 es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal, per tant, per l’ús correcte d’aquesta pàgina web, es recomana visitar periòdicament aquesta secció.

Propietat intel·lectual industrial:

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons

STUDI7 es reserva el dret a modificar, actualitzar o eliminar qualsevol contingut d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

Limitació de la responsabilitat:

La informació continguda en aquesta pàgina web pot no ser correcta, encara que STUDI7 hagi fet el possible per mantenir la seva exactitud i actualització. En conseqüència, STUDI7 no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seu ús, ni de l’ús dels seus continguts. STUDI7 no garantitza la ausència de virus o la impossibilitat de causar danys als sistemes informàtics de l’usuari.

Contacte

Studi7
Roger Pàmies i Fabra
C/Miralbosc 5, 4rt 2ª, Valls
Tel:(+34) 630 407 226
Correu electrònic
info@studi7.com
A les xarxes socials